Partij voor de Dieren doet mee aan gemeen­te­raads­ver­kie­zingen in Nijmegen


19 november 2017

Kandidaten Partij voor de Dieren Nijmegen

De kandidaten
De nummer 1 op de lijst voor Nijmegen is Michelle van Doorn. Zij is sinds een paar jaar voorzitter van de Partij voor de Dieren afdeling Gelderland en heeft onder andere een achtergrond in bestuurskunde en vreemdelingenrecht.
De nummer 2 op de lijst is Eline Lauret. Zij is sinds de afronding van haar studie psychologie werkzaam bij diverse dierenwelzijnsorganisaties. De nummer 3 is Tim Zeegers. Hij is coördinator van de werkgroep Nijmegen van de Partij voor de Dieren en werkt in de culturele sector als theatermaker. De nummer 4 is Frank de Gram. Hij is van origine kunsthistoricus en werkzaam bij een zorg- en welzijnsorganisatie.

Verder ziet de kandidatenlijst er zo uit:
5. Liesbeth Schellen
6. Jeroen den Boer
7. Robin Lukassen
8. Rianne Wolters
9. Judith van de Sande
10. Kelly Mannoesingh

Dieren, natuur en milieu
Net als in de Tweede Kamer, alle Provinciale Staten, waterschappen en gemeenteraden waar de partij is vertegenwoordigd, kiest de Partij voor de Dieren in Nijmegen voor haar planeetbrede visie, waarbij de belangen van alle levende wezens worden meegenomen.
De Partij voor de Dieren wil een duurzaam, groen, diervriendelijk en zorgzaam Nijmegen.

Lijsttrekker Michelle van Doorn: “Nijmegen is bij uitstek een stad waar de Partij voor de Dieren een mooie rol kan vervullen als aanjager van andere politieke partijen. De stad heeft al een groen karakter, maar er is nog aardig wat werk te verzetten om Nijmegen echt dier-, natuur-, en milieuvriendelijk te maken.”

Een aantal Nijmeegse kandidaten, midden: Michelle van Doorn
Congres Partij voor de Dieren. vlnr: Kelly Mannoesingh, Frank de Gram, Judith van de Sande, Michelle van Doorn,
Eline Lauret, Tim Zeegers, Fotograaf: Menno Herstel

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren presenteert lijst Nijmeegse afdeling (RN7)

NIJMEGEN - Michelle van Doorn is de lijsttrekker voor de Nijmeegse afdelng van de Partij voor de Dieren. Dat is vastgesteld...

Lees verder