Partij voor de Dieren start campagne met vertoning film (RN7)


14 februari 2018

NIJMEGEN – De Nijmeegse afdeling van de Partij voor de Dieren start zondag 18 februari de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met de vertoning van de film The Nature of Cities, een documentaire over het belang van de groene stad.

Voorafgaand aan de film licht Tweede Kamer-fractievoorzitter Marianne Thieme toe hoe belangrijk en onmisbaar natuur is voor de gezondheid van mensen, de biodiversiteit en de klimaatverandering. Michelle van Doorn, lijsttrekker voor de Partij voor de Dieren in Nijmegen, bespreekt na afloop wat de partij de komende vier jaar wil doen om Nijmegen te vergroenen.

The Nature of Cities zoomt in op de vraag hoe de hectiek van de stad kan worden gecombineerd met een groene leefomgeving. De film laat mogelijkheden zien om de stad hittebestendig te maken en regenwater op te vangen.

Bron: RN7

Gerelateerd nieuws

Keizer Karelplein een van de gevaarlijkste verkeerslocaties van Nederland

Maandag werd bekend dat het Keizer Karelplein in Nijmegen een van de gevaarlijkste verkeerslocaties van Nederland is. Er zi...

Lees verder

Michelle van Doorn (PvdD): ‘Dierenwelzijn is een blinde vlek in Nijmegen’ (Omroep Gelderland)

NIJMEGEN - Inmiddels zijn de meesten zich wel bewust van Marianne Thieme en haar Partij voor de Dieren, die bij de laatste ...

Lees verder