Kappen met kappen? Dien nu jouw ziens­wijze in!


Tot uiterlijk 6 maart kun je jouw ziens­wijze indienen tégen de kap van gezonde bomen in Park Brak­ken­stein. Dit is hoe je dat doet.

3 maart 2023

Om jouw stem te laten horen tégen de kap van gezonde bomen in Park Brakkenstein heb je de mogelijkheid om te reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. Alle op tijd aangeleverde zienswijzen worden betrokken bij het nemen van een definitief besluit.

Een voorbeeld van een zienswijze tegen de kap van gezonde bomen in Park Brakkenstein kun je HIER downloaden (let op: directe download van een Word bestand). In dit voorbeeld dienen in ieder geval de teksten in de gele vlakken te worden aangepast, geactualiseerd (zie voor de meest actuele stand van het aantal handtekeningen van de petitie deze website) en worden voorzien van een handtekening.

Het indienen van de schriftelijke zienswijze doe je door deze als bijlage te sturen naar emailadres wabo@odrn.nl tot úíterlijk 6 maart 2023. Vermeld áltijd het zaaknummer in de zienswijze zelf én in de onderwerpregel van je emailbericht. In het geval van de voorgenomen kap van (gezonde) bomen in Park Brakkenstein is dat: W.Z22.107341.01.

Klik hier om direct de voorbeeld-zienswijze te downloaden (Word bestand)


Voorbeeldtekst email

Onderwerp: Zienswijze tegen kap 203 bomen in Park Brakkenstein - Zaaknummer W.Z22.107341.01.

Geachte,

Hierbij ontvangt u mijn zienswijze tegen de kap van 203 bomen in Park Brakkenstein, zaaknummer W.Z22.107341.01.

Graag ontvang ik een ontvangstbevestiging en een inhoudelijke reactie.

Met vriendelijke groet,
<naam>


Vergeet natuurlijk niet jouw zienswijze (bij voorkeur in PDF formaat) aan de email toe te voegen als bijlage. Bekijk voor meer informatie de vergunningspagina en het gemeenteblad.

Gerelateerd nieuws

LHBTIQA+ persoon in Nijmegen? Deel jouw ervaring met Vizier Oost voor belangrijk onderzoek.

Waar voel jij je veilig en waar niet? Is er ruimte voor jouw identiteit in jouw omgeving, religie of sport? En wat kan er bet...

Lees verder

Nijmegen een stukje biodiverser en diervriendelijker

Tijdens de besluitronde van 8 maart zijn er twee moties en twee amendementen van Partij voor de Dieren Nijmegen aangenomen do...

Lees verder