PvdD Kamerlid Esther Ouwehand voor lezing naar De Bastei


De door­slag­ge­vende stem: Hoe een klein deel van de bevolking het beslis­sende verschil kan maken

19 februari 2022

Nijmegen, 20 feb. - Op dinsdag 8 maart geeft Tweede Kamerlid Esther Ouwehand een lezing, met als thema de doorslaggevende stem en hoe een kleine groep burgers het grote verschil kan maken. De lezing vindt plaats in DROOM!, het restaurant van De Bastei. Na afloop volgt een vraaggesprek met Ouwehand en Partij voor de Dieren Nijmegen lijsttrekker Michelle van Doorn over de kansen van de doorslaggevende stem voor Nijmegen.

Esther Ouwehand neemt het publiek mee in hoe relatief kleine groepen burgers kunnen zorgen voor verandering. De Partij voor de Dieren begon in 2002 zelf als initiatief van slechts vier mensen en is uitgegroeid tot een beweging met 24.000 leden en 81 volksvertegenwoordigers in Nederland. Inmiddels is de Partij voor de Dieren ook internationaal vertegenwoordigd in landen als Frankrijk, Italië, Griekenland, Australië en Canada.

Na afloop praten Esther Ouwehand en Michelle van Doorn samen met het publiek na over wat de doorslaggevende stem kan betekenen in een stad als Nijmegen. Wat kan de gemeentelijke politiek doen en wat kan je als inwoner zelf betekenen voor de stad?

Praktische informatie
Datum:
08-03-2022
Tijd: van 19:30 tot 21:00, inloop vanaf 19:15
Locatie: DROOM! De Bastei. Lange Baan 4, Nijmegen Centrum.
Toegankelijkheid: Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en voorzien van toegankelijke sanitaire voorzieningen.
Virtueel: De lezing zal live worden gestreamd. Hiervoor volgt later een link.
Facebook event: link volgt spoedig
Aanmelden: Middels onderstaand formulier.* Neem je één of meerdere personen mee? Leuk! Wel graag apart aanmelden via ditzelfde formulier.

(verplicht veld)

Gerelateerd nieuws

SP en Partij voor de Dieren willen geen nieuwe horeca op stadseiland bij Nijmegen

Gepubliceerd op 20-01-2022Bron: Omroep Gelderland NIJMEGEN - SP en Partij voor de Dieren in Nijmegen willen geen nieuwe hore...

Lees verder

Partij voor de Dieren Nijmegen organiseert: The Hidden Life of Trees

Partij voor de Dieren Nijmegen organiseert op dinsdag 15 maart een vertoning van de documentaire The Hidden Life of Trees in ...

Lees verder