Partij voor de Dieren Nijmegen orga­ni­seert: The Hidden Life of Trees


9 maart 2022

Partij voor de Dieren Nijmegen organiseert op dinsdag 15 maart een vertoning van de documentaire The Hidden Life of Trees in LUX te Nijmegen. Vooraf krijg je een inleiding op de film door kandidaat-raadslid voor Partij voor de Dieren Frank de Gram; voedselbosboer van Waalgaard en bij coƶperatie Arbres.

In The Hidden Life of Trees onderzoekt boswachter Peter Wohlleben of bomen met elkaar kunnen communiceren en of ze een geheugen en een sociaal leven hebben. In deze indrukwekkende documentaire word je als kijker meegenomen in de verborgen wereld van bossen en kom je nog meer tot de ontdekking hoe bijzonder de natuur eigenlijk is. De schoonheid en de bijzondere eigenschappen van de natuur komen in de film prachtig naar voren. Maar de natuur is ook van onschatbare waarde: het zorgt ervoor dat de Aarde leefbaar blijft met schone lucht, water, voedsel en een fijn leefklimaat.

De film is een aanrader voor eenieder met een liefde voor de natuur, voor bomen en de wens om onze wereld te behouden voor de generaties die na ons komen. U bent van harte welkom.

De zaal gaat open om 19.30uur, start inleiding Frank de Gram 19.45uur, start film 20.00uur, einde programma 21.30uur. De entree is geheel gratis. Meld je hier aan! Binnenkomst alleen met (gratis) ticket.

Gerelateerd nieuws

PvdD Kamerlid Esther Ouwehand voor lezing naar De Bastei

Nijmegen, 20 feb. - Op dinsdag 8 maart geeft Tweede Kamerlid Esther Ouwehand een lezing, met als thema de doorslaggevende ste...

Lees verder

'Omgevingsdienst moet stoppen met intimideren van kritische deskundige'

Gepubliceerd op 15-04-2022Bron: Omroep GelderlandVerslaggever: Rob Haverkamp NIJMEGEN - De omgevingsdienst ODRN moet onmid...

Lees verder