Tim Grie­me­lijk­huijsen


Frac­tie­volger

Als je een moeilijke achternaam ziet, dan heb je mij gevonden! In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het kantoor van BSO Struin, maar het zal je niets verbazen als ik ook zelf graag erop uittrek, de natuur in! Vanuit Hatert ligt heel Nijmegen en omgeving binnen handbereik en als ik niet buiten te vinden ben speel ik graag accordeon.

De natuur is prachtig en het gaat me dan ook aan het hart om te zien dat het klimaat zo snel verandert. We moeten nu handelen en kunnen niet meer wachten. Onze kijk op de Aarde en hoe wij omgaan met dieren moet radicaal veranderen, willen we onze wereld leefbaar houden en van al dit moois kunnen genieten. Echter vergeten we soms dat verandering lastig is en is het juist belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft het eigen handelen te kunnen aanpassen. Juist daar wil ik in Nijmegen meer op inzetten: een toekomstbestendig beleid zonder de Nijmegenaren buiten te sluiten.

In Nijmegen kom ik graag in het Staddijk. Op het eerste zicht lijkt het een doodgewoon park, maar als je er langer doorbrengt zie je wat hier allemaal leeft en hoe bijzonder plek dit is in de stad. Het laat even het stadse buiten zich en je kunt je helemaal afzonderen van alle hectiek.

Gerelateerd

Moties Vragen Nieuws